Главная страница -Я понял, что нашел то, о чем молится каждый курильщик: Легкий способ бросить курить.
Читать книгу он-лайн
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Наша Кнопка

Архив записей

Главная » 2009 » Ноябрь » 13 » Кинь курити - виграй комп’ютер!
16:26
Кинь курити - виграй комп’ютер!

Кинь курити - виграй комп’ютер!Мільйон курців із ста країн світу спробують одночасно кинути палити. А понад вісімнадцять тисяч українських курців мають змогу ще й виграти комп’ютер. Антитютюнову кампанію "Кинь курити та виграй" в Україні проводить Інститут кардіології імені Стражеска спільно з іншими медичними установами. Наскільки такий метод боротьби з курінням є ефективним, з’ясовував Віталій Маргалик.

Сімсот мілілітрів смол накопичується в організмі курця протягом року. За десять років куріння може пройти через легені близько семи літрів цієї шкідливої для здоров’я рідини.

Заохотити курців позбавитися шкідливої звички українські медики намагаються вже вп’яте. Вперше в Україні кампанію "Кинь курити та виграй" провели тисяча дев’ятсот дев’яносто восьмого. Відтоді акцію влаштовують раз на два роки. Її учасники мають шанс виграти комп’ютер, телевізор або відеомагнітофон. Але для цього вони повинні не вживати тютюну цілий місяць, каже заступник головного лікаря Київського міського центру "Здоров’я" Отто Стойк.

Отто Стойк, Київський міський центр "Здоров’я":

- Якщо людина протягом травня місяця підтверджує нам, що вона утрималась від куріння, ми беремо її анкету до участі в акції, тестуємо цю людину на куріння, тобто на залишки нікотину в крові або в сечі, і допускаємо її до фіналу акції, який проходить вже як лотерея.

Лікар визнає, що лише двадцять відсотків учасників акції доходять до фінішу. Та й чимало з тих, хто місяць не курив, після завершення кампанії починає знову. Опитані П’ятим каналом громадяни кажуть, що не проти заради комп’ютера утриматися від куріння на певний час. Але з впевненістю сказати, що не закурять знову, не можуть.

- Я могу на время только бросить, навсегда - это трудно.

- Смотря яка людина, ну яка сила волы, если сила воли нормальна, то я считаю, что можно кинуть.

- Ради своего здоровья можно не только месяц не курить, вообще не курить. и для тех, кто вообще не круит советую - вообще не начинайте курить.

Акція "Кинь курити та виграй" триватиме від першого до тридцять першого травня. Охочі позбавитися цієї звички та отримати цінні призи мають зареєструватися у районних лікарнях до тридцятого квітня. Лікарі радо підтримують акцію. Вона і фінансується спонсорами, а не з держбюджету, і їм певною мірою допомагає заощадити - до них менше звертатимуться ті, хто хворіють багатьма недугами, що спричиняє куріння.

Просмотров: 1082 | Добавил: Igorik | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа

Опросник
Какое утверждение вы считаете верным?
Всего ответов: 23

Наши партнеры

Заходите к нам

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Скачать браузер
Google Chrome

Mozilla Firefox