Главная страница -Я понял, что нашел то, о чем молится каждый курильщик: Легкий способ бросить курить.
Читать книгу он-лайн
Приветствую Вас Гость | RSS

Меню сайта

Наша Кнопка

Архив записей

Главная » 2012 » Июль » 25
Куріння вбиває За останні 5 років майже 4 млн українців завдяки масштабній антитютюновій кампанії кинули палити і таким чином Україна залишила клуб найбільш курящих країн світу, перемістившись з четвертого на 24-е місце. Як пише Корреспондент, за цей час армія курців зменшилася з 14 млн до 10 млн осіб, або з 30% до 22% населення. А споживання сигарет скоротилося на 25% - з 84 млрд до 63 млрд штук на рік. Головним фактором, який змусив мільйони українців перейти в стан некурців, експерти називають подорожчання сигарет втричі, однак не применшують і значення антиреклами і прагнення українців до здорового способу життя. "Не курити стало модно", - констатує голова Всеукраїнської федерації споживачів "Пульс" Наталія Бородачова. Все в комплексі викликало в країні своєрідну ланцюгову реакцію. "Люди з більшою ймовірністю кидають курити, якщо їхні друзі, колеги, родичі або подружжя роблять те ж саме", - ... Читать дальше »
Просмотров: 1025 | Добавил: Igorik | Дата: 25.07.2012 | Комментарии (5)

сигарети Контрабандні поставки цигарок з України до Польщі становлять до 40% усіх нелегальних поставок у країну тютюнових виробів, які виявляють польські служби. Про це повідомило польське Міністерство фінансів. "Орієнтовно можна сказати, що, залежно від року, близько 30-40% усієї контрабанди цигарок до Польщі йде з України", – зазначили в Мінфіні. За інформацією Мінфіну, минулого року всі польські служби виявили усередині країни і на межах держави близько 680 млн штук контрабандних цигарок вартістю близько 110 млн доларів. Обсяги виявленої контрабанди за кількістю зменшилися приблизно на 50 млн штук, або на 7%, проте у ціновому вираженні – за рахунок підвищення середньої ціни пачки сигарет на 10% – збільшилися. За даними міністерства, за перший повний рік членства Польщі в Євросоюзі у 2005 році всі служби виявили 530 млн контрабандних цигарок, а в наступні роки їх кількість щороку збільшувалася ... Читать дальше »
Просмотров: 600 | Добавил: Igorik | Дата: 25.07.2012 | Комментарии (0)

СперматозоїдБританські вчені заперечили, що відмова від алкоголю та куріння покращує якісь сперми чоловіків, які страждають на безпліддя. Такий висновок науковці з університету Манчестера зробили після того, як вивчили дані про більш ніж 2200 представників сильної половини з 14 клінік, де лікують безпліддя. Чоловікам було запропоновано заповнити анкети, де їм задавали питання про їх спосіб життя. Після чого результати відповідей дослідники зіставили з результатами аналізу сперми. З'ясувалося, що деякі чинники все ж впливали на кількість живих сперматозоїдів. Наприклад, низька концентрація була у чоловіків, які пережили операцію на яєчках, темношкірих і тих, хто займався важкою фізичною працею. Цікаво, що алкогольні звички, досвід з наркотиками, куріння і зайва вага майже не впливають на якість сперми. Незважаючи на те, що життєвий образ відіграє велику роль в стані нашого здоров'я, результати експерименту п ... Читать дальше »
Просмотров: 811 | Добавил: Igorik | Дата: 25.07.2012 | Комментарии (1)

Контрабанда сигаретУкраїна вже п'ятий раз опинилась на першому місці з контрабанди тютюнових виробів. Друге місце по контрабанді зайняла Росія За версією Всесвітньої митної організації, у минулому році Україна вийшла на першу позицію у світі по контрабанді сигарет. Так, у звіті організації "Customs and Tobacco Report 2011" наведено таблицю за кількістю конфіскованих великих партій контрабандних сигарет (більше 100 000 штук) і країн походження цих сигарет. В Україні за 2011 рік було конфісковано 115 партій сигарет. Друге місце зайняла Росія з 63 партіями. За даними ВМО протягом 2006-2011 років Україна вже п'ятий раз очолює список країн-постачальників контрабандних сигарет. За ці шість років були затримані 1756 великих партій українських сигарет, тоді як для Росії, Молдавії і Білорусії разом взятих цей показник становить лише 734.

Просмотров: 714 | Добавил: Igorik | Дата: 25.07.2012 | Комментарии (0)

Форма входа

Опросник
Считаете ли вы себя волевым человеком?
Всего ответов: 4

Наши партнеры

Заходите к нам

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Скачать браузер
Google Chrome

Mozilla Firefox